Košarka

Stotts dobio otkaz u Portlandu, Kidd prvi favorit za zamjenu

HINA, Matej Kačan • subota, 05.06.2021.
Stotts dobio otkaz u Portlandu, Kidd prvi favorit za zamjenu

Nakon ispadanja u prvoj rundi doigravanja protiv Denver Nuggetsa, uprava Portland Trail Blazersa uručila je otkaz dosadašnjem treneru Terryju Stottsu koji nakon devet sezona napušta momčad...

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Portland Trail Blazers raskinula je suradnju s trenerom Terryjem Stottsom (63) koji ih je vodio u posljednjih devet sezona.

Stotts je u posljednjih osam sezona svaki put s Blazersima izborio doigravanje, no i lani i ove godine ispadao je u prvom krugu. Prije dva dana Blazerse su sa 4-2 u prvom krugu Zapadne konferencije izbacili Denver Nuggetsi.

"Imam veliki respekt prema Terryju i onome što je napravio u prošlih devet godina. Ovo je bila teška odluka, kako na osobnoj tako i na profesionalnoj razini, ali u najboljem interesu kluba je krenuti u drugom smjeru", kazao je predsjednik košarkaških operacija u Portlandu Neil Olshey.

Kao glavni kandidat za Stottsovog nasljednika spominje se Jason Kidd kojeg je javno podržala i glavna zvijezda Blazersa Damian Lillard. On je nedavno poručio kako želi trenutnog pomoćnika u Lakersima kao trenera ekipe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!