Nogomet

Raspucani Ukrajinci i Nijemci odradili generalne probe

Matej Kačan • ponedjeljak, 07.06.2021.
Raspucani Ukrajinci i Nijemci odradili generalne probe

Svoje posljednje pripremne susrete pred EURO odradile su reprezentacije Ukrajine i Njemačke, a ako je suditi prema formi u tim utakmicama, imat će što za reći na turniru...

Njemački reprezentativci stali su na kraj svim nagađanjima oko možebitnih sukoba u ekipi. Generalnu probu pred EURO Nijemci su odradili na najbolji način, s čak sedam komada u mreži Latvije u Düsseldorfu.

Prvo poluvrijeme donijelo je dominaciju i pet golova, sudjelovali su svi. Otvorio je Robin Gosens u 19. minuti, a dvije minute kasnije nastavlja Ilkay Gündogan. Nastavio je Thomas Müller koji je pogotkom za 3:0 zabio 26. različitoj reprezentaciji u njemačkom dresu.

Do poluvremena je pao autogol Ozolsa i pogodak Sergea Gnabryja, dok je 6:0 postavio Timo Werner. Jedini latvijski pogodak zabio je Saveljevs u 75., a točku na i stavio je Serge Gnabry u 76.

Sjajnu predstavu prikazali su i Ukrajinci kod kojih su dominirale najveće zvijezde. Cipar je u Harkivu u prvom dijelu uspio napraviti dva penala i dobiti crveni karton Panayiotoua, a kaznene udarce realizirali su Zinčenko i Jarmolenko.

Krilni igrač West Hama zabio je i za 4:0 u 65. minuti, dok je prije njega pogodio Roman Jaremčuk.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!