Nogomet

Alderweireld: 'Kada se ovako nešto dogodi, shvatiš da postoje važnije stvari od nogometa'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.06.2021.
Alderweireld: 'Kada se ovako nešto dogodi, shvatiš da postoje važnije stvari od nogometa'

Belgijci su se prošetali do pobjede protiv Rusije, jednostavno su pokazali koliko su kvalitetni i koliko su ispred ostalih. I oni su bili pogođeni onim što se dogodilo Christianu Eriksenu....

Neposredno prije nego su krenuli prema stadionu, Belgijci su saznali što se dogodilo s Christianom Eriksenom. Toby Alderweireld kaže kako su svi bili potreseni.

"Srećom stvari idu u dobrom smjeru, ali kada se ovako nešto dogodi, shvatiš da postoje stvari koje su važnije od nogometa. Srećom dobili smo potvrdu dok smo bili u autobusu da je bolje. U tom trenutku jednostavno se moraš isključiti i okrenuti utakmici, a to je jako teško."

Ulazak u turnir nikada nije jednostavan, a Belgija ga je odradila bezbolno. Upisala je pobjedu 3:0 i nije dopustila domaćinu iznenađenje.

"Prva utakmica je uvijek neugodna jer sa sobom nosi nervozu. međutim od početka smo je imali pod kontrolom i dobro se nosili s teškim trenucima. Mi u obrani paralizirali smo sve ruske pokušaje, a Romelu naprijed potvrdio je da je u životnoj formi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!