Nogomet

Sterling: 'Jako je dobar osjećaj zabiti, važno je startati pobjedom'

Jan Šneler • nedjelja, 13.06.2021.
Sterling: 'Jako je dobar osjećaj zabiti, važno je startati pobjedom'

Heroj pobjede nad Hrvatskom, strijelac jedinog pogotka Raheem Sterling, nakon susreta objasnio je koliko je osvajanje sva tri boda važno engleskoj reprezentaciji na početku Eura...

Engleska je u hramu nogometa Wembleyja svladala Hrvatsku na startu Europskog prvenstva. Jedan od najboljih na terenu bio je Raheem Sterling koji je ujedno i postigao jedini pogodak na susretu.

"Jako je dobar osjećaj zabiti. Ovo je prva utakmica i trebali smo pobjedu. Važno je startati pobjedom i sada čekamo preostale utakmice. Bila je ovo duga sezona i jedva sam čekao da dođemo ovdje i da krenem na Euro s Engleskom", rekao je za BBC Sport Sterling.

Engleska je krenula s pobjedom i to će im puno značiti u nastavku grupne faze. Englezi su svjesni kako im je Hrvatska najteži protivnik u skupini i s pravom optimistično čekaju utakmice s Češkom i Škotskom.

"Držimo se sjajno. Izbacujemo loptu kada trebamo, igramo dobar nogomet kada trebamo. Dečki su odigrali sjajno", dodao je Sterling koji je ujedno proglašen igračem utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!