Nogomet

Pogba: 'Učinak momčadi je najvažniji, svi smo dali sve od sebe'

Jan Šneler • utorak, 15.06.2021.
Pogba: 'Učinak momčadi je najvažniji, svi smo dali sve od sebe'

Najboljim igračem na susretu Francuske i Njemačke proglašen je Paul Pogba koji je gotovo nepogrešivo dirigirao francuskom veznom linijom...

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima francuskog sastava bio je Paul Pogba koji je još jednom potvrdio kako najbolje partije pruža u dresu nacionalnog sastava. Francuski veznjak sjajno je dirigirao veznom linijom, bio izuzetno aktivan i zasluženo je ponio titulu najboljeg igrača.

"Učinak tima je najvažniji, svi smo dali sve od sebe. Bez svih njih, niti ja ne bi odigrao dobro. Bili smo fokusirani na ono što se događalo na terenu i odradili smo odlično posao", rekao je nakon susreta Pogba za M6.

Francuzi su djelovali kao jako dobro podmazani stroj. Bila je to njihova klasična igra, bez velikog posjeda, s iznimno pokretljivim igračima koji iznose polukontre i kontre. Francuska sigurno ne igra najljepši nogomet na svijetu, ali definitivno su najefikasnija momčad kojoj je dovoljno i malo prostora.

"Moramo se nositi s činjenicom da smo svjetski prvaci i u svaku utakmicu ući s poniznošću. Kada se trebamo braniti, radimo to zajedno, ali isto tako kada treba napadati, svi sudjelujemo", potvrdio je Pogba da Francuska posjeduje izuzetni timski duh.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!