Nogomet

Griezmann: 'Znali smo da će biti teško, izgubili smo naviku punog stadiona'

Matej Kačan • subota, 19.06.2021.
Griezmann: 'Znali smo da će biti teško, izgubili smo naviku punog stadiona'

Francuzi su kiksali remijem u Budimpešti protiv Mađarske, a rezultat bi bio i gori da Antoine Griezmann nije zabio gol za 1:1. On je i prokomentirao susret...

Strijelac pogotka za 1:1 koji je Francusku spasio poraza u Budimpešti bio je Antoine Griezmann koji je prokomentirao susret. On smatra da su Tricolori platili kaznu za promašene šanse u prvom dijelu.

"Bila je to teška utakmica pred publikom, malo smo izgubili naviku punog stadiona. Nismo se dobro prilagodili, teren je bio suh, bilo je vruće i teško, ali to smo znali i prije utakmice. Naletjeli smo na njihov blok i nismo znali kako koristiti šanse. Platili smo to gotovinom jer EURO je natjecanje sjajnih država i igrača. Protiv svakog je teško, pa i protiv Mađarske."

Francuska ima sjajne igrače, ali nije poznata kao momčad koja dominira i trpa mreže. Često je znalo biti mučenja na posljednja dva natjecanja koja su ipak završavala finalima.

"Podsjeća me to na SP gdje smo se također mučili u početku. Znali smo da će ovo biti teška skupina. Sad se moramo odmoriti i pripremiti za Portugal. No, imamo povjerenja u ovu ekipu, imamo momčad i klupu koje mogu raditi razliku. Morat ćemo biti čvrsti kao protiv Njemačke."

Zamjena Girouda koji inače igra Benzemom zasad se nije pokazala sretnim rješenjem jer je Francuska u prva dva susreta skupine dala tek dva gola.

"Ovo je tek četvrta utakmica koju igramo skupa. Moramo nastaviti raditi, ali imam povjerenja u nas, znam da ćemo stići do željene razine", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!