Nogomet

Robertson: 'Morat ćemo biti još bolji nego protiv Engleske ako želimo proći'

Mihaela Bradovski • utorak, 22.06.2021.
Robertson: 'Morat ćemo biti još bolji nego protiv Engleske ako želimo proći'

Kapetan Škotske Andrew Robertson svakako je jedan od najopasnijih igrača protiv kojih će se večeras Dalićevi igrači suočiti. Robertson cijeni Hrvatsku i smatra da će Škotska morati odigrati još bolje nego protiv Engleske...

Škoti su odigrali odličnu utakmicu protiv Engleske, vrlo borbenu i samopouzdanu te su se nakrcali vjerom uoči ključnog dvoboja s Hrvatskom. Andrew Robertson upozorava da će Škotima danas trebati još bolji nastup.

"Nadam se da možemo preuzeti tu vjeru i samopouzdanje iz tog dvoboja protiv Engleske. Igramo protiv vrhunske reprezentacije i nadam se da ćemo ostvariti pravi rezultat. Moramo biti dobri kao protiv Engleske, ako ne i bolji da bi upisali pobjedu protiv Hrvatske. I mi i oni znamo da nam igra samo pobjeda stoga očekujem uzbudljivu utakmicu. Pružili smo si priliku odlučiti o prolazu u zadnjoj utakmici, to je sve čemu smo se nadali. Morat ćemo biti jako dobri ako želimo u osminu finala."

Robertson jako cijeni Hrvatsku i nada se kako će Škotska napokon doći do pogotka.

"Igramo protiv vrhunske reprezentacije koja je igrala finale Lige prvaka i ima nevjerojatne igrače. Mi se moramo držali našeg plana kao protiv Engleske i iskoristiti šanse koje nismo uspjeli u prve dvije utakmice. Još nismo zabili, bilo bi lijepo da uspijemo jer moramo ako želimo proći dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!