Košarka

Hawksi teško stradali u drugoj utakmici, Bucksi izjednačili

Branimir Korać • subota, 26.06.2021.
Hawksi teško stradali u drugoj utakmici, Bucksi izjednačili

Druga utakmica finala Istoka donijela je laganu pobjedu za domaćina koji je izjednačio na 1-1. Ono što više iznenađuje je katastrofalan nastup Hawksa...

Hawksi su doputovali u Wisconsin tražeći barem jednu pobjedu kako bi oduzeli Bucksima prednost domaćeg terena. Misija je ispunjena, Hawksi su uzeli pobjedu broj jedan i sada se sele na svoj parket gdje trebaju potvrditi to slavlje.

Od Hawksa se očekivalo više u drugoj utakmici, ali olako su pali. Kada su počeli tonuti u sve veći zaostatak u drugoj četvrtini, potpuno su se predali i Bucksi su bez većih problema održavali prednost te u konačnici i slavili sa 125:91.

Milwaukee je odigrao sjajnu utakmicu, imao je i više od 40 poena prednost, ali teško je otjerati dojam da Hawksi jednostavno nisu niti pomišljali na eventualni povratak u utakmicu. Vrlo brzo počeli su razmišljati o onome što ih tek čeka.

Buckse su do pobjede predvodili Giannis Antetokounmpo s 25 poena, devet skokova i šest asistencija te Jrue Holiday s 22 poena i sedam asistencija.

Kod Hawksa Trae Young upisao je 15 poena, a Danilo Gallinari dodao je 12.

NBA, finale Istoka:
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks 125:91 (1-1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.06.2021. u 10:25
    hawksi su izgubili utakmicu vec u 2 cetvrtini
    Obrisan korisnik