Nogomet

Bale: 'Borili smo se, ali rezultat to nije pokazao'

Jan Šneler • nedjelja, 27.06.2021.
Bale: 'Borili smo se, ali rezultat to nije pokazao'

Nakon teškog poraza od Danske (4:0), nogometaši Walesa bili su vidno utučeni, a dojmove suigrača prenio je kapetan Gareth Bale...

Premda Danska nije pokazala večeras da je za četiri pogotka bolja od Walesa, ne može se reći da su nezasluženo slavili. Ipak, niti Velšani ne mogu prihvatiti da su na tako težak način poraženi te su bili nakon susreta vidno utučeni.

"Dečki su se borili, kao u svakom susretu. Zadovoljan sam s igrom svojih suigrača, iako znam da to rezultat to ne pokazuje", rekao je nakon susreta Gareth Bale.

Uzdanica Walesa nije večeras zabio pogodak, ali je u nekoliko navrata bio opasan po gol Danaca. Ipak, niti on nije mogao pomoći Walesu da dođe do pozitivnog ishoda.

"Mislim da smo igrali dobro prvih dvadesetak minuta. Imali smo potpunu kontrolu, stvarali prilike. U budućnosti ćemo morati učiti iz ovoga. Danci su dobra momčad, odlično su organizirani i želimo im sreću do kraja turnira, a mi se orijentiramo na rujan i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", racionalno je završio Bale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!