Rukomet

Pomlađena hrvatska rukometna reprezentacija poražena od jake Španjolske

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 28.06.2021.
Pomlađena hrvatska rukometna reprezentacija poražena od jake Španjolske
Foto: Pixsell

Hrvatska je nastup u EHF EURO Cupu završila plasmanom na drugo mjesto. Takvo što bilo je i očekivano, mlada hrvatska reprezentacija nije uspjela iznenaditi jaku Španjolsku u Pontevedri...

U zaostalom susretu trećeg kola EHF EURO Cupa pomlađena hrvatska muška rukometna reprezentacija je u Pontevedri izgubila od Španjolske s 22:34 (13:15) te tako natjecanje okončala na drugoj poziciji.

Hrvatska je odigrala dva potpuno različita poluvremena. Prvo vrlo dobro s gotovo minimalnim zaostatkom za domaćinom i drugo s previše tehničkih pogrešaka da bi rezultat bio povoljniji. No, s obzirom da je u ekipi bilo čak sedam debitanata, ne treba biti previše kritičan prema hrvatskoj mladosti.

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Tomislav Severec s četiri pogotka, dok su Maqueda, Figueras i Rivera postigli po šest golova za Španjolsku.

Hrvatska je tako ovo natjecanje okončala na drugom mjestu s osam bodova, dva manje od pobjednika Mađarske, a dva više od treće Španjolske. Sudjelovala je još Slovačka koja je ostala posljednja bez bodova.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!