Nogomet

Oršić: 'Borili smo se do samog kraja, oni su svoje šanse iskoristili'

Jan Šneler • ponedjeljak, 28.06.2021.
Oršić: 'Borili smo se do samog kraja, oni su svoje šanse iskoristili'

Mislav Oršić ušao je tek sredinom drugog dijela, ali je svojom energijom i kasnije pogotkom i asistencijom donio Hrvatskoj nadu u produžecima...

Nažalost, Hrvatska nije uspjela svladati Španjolsku u osmini finala Europskog prvenstva, ali je svakako dobila igrača koji je pokazao da zaslužuje biti član najužeg kruga reprezentativaca. Nakon sjajne sezone u Dinamu, Mislav Oršić protiv Španjolske ušao je u igru u 67. minuti u uspio do kraja regularnog dijela zabiti i asistirati.

"Htio bih se zahvaliti našim navijačima koji su nas podržali u velikom broju. Borili smo se do samog kraja, oni su svaku šansu iskoristili i zasluženo pobijedili. Nažalost nismo zabili gol kad se lomila utakmica. Da smo zabili, tko zna što bi bilo", rekao je Oršić nakon susreta.

Teško je bilo Španjolskoj uzeti loptu, Furija je u svom stilu čuvala loptu i umarala hrvatske reprezentativce. Kao što kaže i strijelac drugog pogotka, prilika nije bilo puno, a Španjolska ih je koristila maksimalno.

"Znali smo da drže posjed, da ćemo morati uzeti loptu i zadržati ju. Kad smo to uspjeli napraviti, neke šanse su dolazile, ali bilo ih je premalo", dodao je Oršić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!