Nogomet

Oršić: 'Lagao bih kad bih rekao da nisam bio ljut zbog neigranja'

Sportnet, Matej Kačan • srijeda, 30.06.2021.
Oršić: 'Lagao bih kad bih rekao da nisam bio ljut zbog neigranja'

Hrvatski krilni igrač Mislav Oršić otvorio je dušu nakon Eura te je kazao kako je i on bio ljut zbog neigranja u grupnoj fazi prvenstva...

Jedna od glavnih zvijezda utakmice Hrvatske i Španjolske u osmini finala svakako je bio Mislav Oršić koji je napokon dobio priliku i odmah ju je i opravdao. Krilni igrač je u razgovoru za Sportske novosti otkrio da je i on patio i bio ljut zbog nedostatka minuta u prvim susretima.

"Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljut! Međutim, poštovao sam odluku izbornika. On je donio odluku da dvaput odem na tribinu, da jednom budem na klupi. Ha, netko je morao biti na tribini... Samo toliko bih rekao o tome."

Na njegovoj je poziciji ipak igrao Ivan Perišić, ali su ga navijači zazivali i na kraju dočekali. Kao i toliko puta u karijeri, Mislav je došao iz drugog plana i oduševio.

"Vidio sam sve to i bilo mi je jako drago zbog toga. Navijači su me željeli vidjeti u sastavu, a kad te traže navijači, onda moraš biti sretan. Nisam u tim trenucima znao kako uopće razmišljati, zapravo sam bio malo iznenađen s tolikom podrškom. No, moram priznati da mi je zaista bilo drago što me navijači cijene i žele vidjeti na terenu."

Na kraju je Oršić ušao u dijelu utakmice sa Španjolskom koji je skoro pa trebao biti revijalne naravi, ali je sa svoja dva poteza vratio Hrvatsku u igru.

" Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru... Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti", rekao je krilni igrač Dinama.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!