Nogomet

Sterling: 'Bio je prekršaj, suparnik me sapleo'

HINA, Matej Kačan • četvrtak, 08.07.2021.
Sterling: 'Bio je prekršaj, suparnik me sapleo'

Pobjedu Engleske i plasman u finale prokomentirali su i engleski napadači Harry Kane i Raheem Sterlig, a Sterling inzistira da je prekršaja bilo i da je penal ispravno dosuđen...

Iako nogometni svijet bruji o sudačkoj pomoći Engleskoj u polufinalu Eura, čovjek koji je izborio kazneni udarac ima drukčije mišljenje. Raheem Sterling i inače olako pada, a i ovaj put je uvjeren da je penal ispravno dosuđen.

"Apsolutno je bio prekršaj, ušao sam u kazneni prostor i suparnik me sapleo", kazao je Sterling pa dodao komentar na finale:

"Sada se moramo koncentrirati na vikend. Slijedi nam Italija, malo ćemo proslaviti, a zatim se usredotočiti na finale. Moramo poduzimati korak po korak, to je ono što moramo učiniti."

Englezi su puni samopouzdanja i to se na utakmici vidjelo. Bili su mirni i mnogo bolji, čak i bez penala.

"To je još jedan korak u pravom smjeru, bila je ovo velika izvedba. Morali smo naporno raditi. Prvi put smo primili gol na Euru. Uspjeli smo izjednačiti i znali smo da trebamo biti strpljivi. S nogama koje imamo u momčadi, uz agresivnost i moć, znali smo da ih možemo nadmašiti i na kraju smo uspjeli", dodao je.

Kazneni udarac je u pogodak pretvorio Harry Kane, ali tek nakon početne obrane Schmeichela i odbijanca točno na nogu napadača.

"Nije bilo lako postići gol, Schmeichel je odličan vratar, no ipak sam zabio, imao sam sreće. Protiv Italije će biti teško, ali želimo osvojiti Europsko prvenstvo kod kuće. Bila je to vrlo teška utakmica. Danska je obrana bila odlična i bilo je teško probiti je. Znali smo da moramo biti strpljivi", kazao je Kane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!