Nogomet

Kustiću podrška NS Primorsko-goranske i Istarske županije

Branimir Korać • četvrtak, 08.07.2021.
Kustiću podrška NS Primorsko-goranske i Istarske županije
Foto: Pixsell

Marijan Kustić izvjesno je bit će novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Županijski savezi samim slanjem izaslanika na njegovo isticanje kandidature već su se izjasnili što misle o toj kandidaturi...

Nogometni savez Primorsko-goranske županije i NS Istarske županije pružili su javnu podršku kandidaturi Marijana Kustića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

"Imali smo Izvršni odbor sa svim drugim točkama iz naše županije i usput smo ponosni i sretni što smo mogli dati podršku Marijanu. Čovjek je iz ovog dijela Hrvatske i dobit će stvarno naš kompletan suport te nadam se pobijediti na izborima. HNK Rijeka je značajan faktor na našoj nogometnoj mapi, a sada imamo i izglednog kandidata", prenosi Novi list izjavu Miškovića.

U ime Istarskog NS-a podršku je pružio Darko Raić-Sudar potvrdivši kako su i iz Istre pružili jednoglasnu podršku Kustiću.

"Ja sam došao kao gost, a dan ranije imali smo svoj Izvršni odbor i jednoglasno smo donijeli odluku da podržimo Kustića. To je i normalno, dobili smo jedinstvenu priliku da podržimo čovjeka iz našeg kraja. Naša tri saveza već godinama surađuju i s Kustićem kao budućim predsjednikom ta bi suradnja bila siguran sam još puno bolja. Bili smo svi skupa u Gospiću i dolazak svih tih ljudi u Liku govori da vjerojatno nisu zadovoljni ovim što je bilo dosad. Marijan već ima iskustvo iz HNS-a i svi vjerujemo da je dobar izbor za budućnost hrvatskog nogometa", prenosi Novi list.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!