Nogomet

Stones: 'Pristran sam, ali mislim da je bio kazneni udarac na Sterlingu'

Mihaela Bradovski • petak, 09.07.2021.
Stones: 'Pristran sam, ali mislim da je bio kazneni udarac na Sterlingu'

Englezi iščekuju finalni dvoboj protiv Italije i još uvijek moraju odgovarati na pitanja o kontroverznom kaznenom udarcu koji im je poklonjen za prolaz protiv Danske...

I dok cijeli svijet gotovo jednoglasno tvrdi kako je kazneni udarac smiješan i Danske ja oštećena, Englezi se očekivano drže svoje priče kako je penal čist. John Stones vjeruje kako je donesena ispravna odluka.

"Mislim da je to bio penal. Pristran sam, ali mislim da je sudac donio ispravnu odluku ili je VAR donio ispravnu odluku. To je nešto u što ne želim ulaziti, ali prema mom mišljenju, to je bila ispravna odluka, udaren je s dvije strane."

Stones je oduševljen što će imati priliku nositi engleski dres u finalu Europskog prvenstva.

"Izvana ono što sam čuo je da tko god je igrao, dao je sve od sebe za ovaj dres u posljednjih nekoliko godina. Svi volimo ovu reprezentaciju, odrastamo kao navijači, a sada možemo igrati za nju. Ovo je ogromna stvar, s tim što je na Wembleyu još je posebnije, to je nešto o čemu smo sanjali na početku turnira. Sada smo stigli toliko daleko, rasli smo tijekom cijelog turnira i nismo stavljali na sebe veliki pritisak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!