Ostali sportovi

Juancho Hernangomez zbog ozljede ramena propušta Olimpijske igre

Branimir Korać • subota, 10.07.2021.
Juancho Hernangomez zbog ozljede ramena propušta Olimpijske igre

Španjolska je ostala bez vrlo važnog aduta za Olimpijske igre. Krilni centar Minnesota Timberwolvesa, Juancho Hernangomez, zaradio je ozljedu ramena...

Španjolska s velikim ambicijama ide na Olimpijske igre u Tokio, nada se odličju, ali neposredno prije odlaska saznala je neugodnu vijest. U Tokiju neće imati pomoć Juancha Hernangomeza.

Španjolci su u četvrtak odigrali prijateljsku utakmicu protiv Francuske i upisali pobjedu 86:77, ali i ostali bez Hernangomeza kojem je dislocirano rame i bit će van parketa neko vrijeme.

"U ovom trenutku jedina briga svih strana je zdravlje igrača i što brži i uspješniji oporavak, što mu omogućava da se potpuno spreman vrati na teren", poručili su iz Španjolskog košarkaškog saveza.

Španjolci će nakon večerašnje nove utakmice protiv Francuske, krenuti prema Las Vegasu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije SAD-a prije puta za Tokio.

Hernangomez je već napustio reprezentaciju i započinje s oporavkom, a u tom susretu s Francuskom prije ozljede na parketu je bio samo sedam i pol minuta te ubacio tri poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!