Ostali sportovi

Perković otputovala u Tokio: 'Normalno da sam uzbuđena'

Matej Kačan • srijeda, 21.07.2021.
Perković otputovala u Tokio: 'Normalno da sam uzbuđena'
Foto: Pixsell

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković dala je kratku izjavu prije polaska za Tokiogdje će tražiti svoje treće olimpijsko zlato u nizu...

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković otputovala je u srijedu ujutro u Tokio gdje će tražiti svoje treće olimpijsko zlato u nizu. Sandra je bila zlatna u Londonu i Riju, a trećim bi zlatom u nizu zacementirala svoje mjesto u povijesnim knjigama svjetske atletike i sporta.

Sandra je prije polaska dala kratku izjavu za novinare okupljene na zagrebačkom aerodromu te je najavila svoj nastup i očekivanja.

"Igre u meni bude poseban osjećaj, normalno da sam uzbuđena. Pokušavam biti što mirnija, fokusirana, spremna jesam", kazala je, prenosi Večernji list.

Svi očekuju i priželjkuju zlato, ali Perković ipak ne daje takve najave.

"Ne volim velike najave, volim prvo napraviti posao. Ako budem spremna i zdrava, a za sada jesam i ako izbacim hitac kako ja to najbolje znam, onda se ne moramo bojati niti rezultata", poručila je.

Uz to, u Tokiju je čeka velika čast. Bit će prva žena koja će nositi hrvatski barjak na otvaranju Igara. Ona će taj zadatak podijeliti s Josipom Glasnovićem.

FOTO: Davorin Višnjić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!