Nogomet

Rijeka i Osijek imaju zanimljiv put do skupine Konferencijske lige

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.08.2021.
Rijeka i Osijek imaju zanimljiv put do skupine Konferencijske lige
Foto: Pixsell

Rijeka i Osijek saznali su potencijalne protivnike u play-offu Konferencijske lige. Ždrijeb nije lagan, ali protivnici ipak nisu neprelazni...

Nakon što je Dinamo saznalo potencilane protivnike u play-offu Lige prvaka, Rijeka i Osijek također su saznali potencijalne protivnike u Konferencijskoj ligi.

I Rijeka i Osijek prvo moraju dohvatiti play-off Konferencijske lige, imaju protivnike koje mogu preskočiti, ali oprez je uvijek potreban.

Rijeka prvo u trećem pretkolu igra protiv škotskog Hiberniana, a u slučaju prolaska sljedeći protivnik bit će Bohemian ili PAOK.

Nenad Bjelica mogao bi ponovno protiv starog poznanika. Osijek treba preskočiti CSKA iz Sofije, a ako to učini, sljedeći protivnik bit će mu velški TNS ili Viktoria Plzen koju je Bjelica izbacio s Dinamom.

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Avtomatiq02.08.2021. u 22:53
    Nenad Bjelica mogao bi ponovno proptiv starog poznanika. Osijek treba preskočiti CSKA iz Sofije, a ako to učini, sljedeći protivnik bit će mu velški TNS ili Vikltoria Plzen koju je Bjelica izbacui s Dinamom. Dvije rečenice, tri riječi krivo napisane. Mihaela, možeš ti to bolje
    Avtomatiq
  • robil02.08.2021. u 21:19
    Ako vam se neda pisat o Rijeci nemojte. Bolje ništa nego krivo
    robil