Ostali sportovi

Tot i Govorčinović bez polufinala kanua i kajaka na mirnim vodama

Branimir Korać • srijeda, 04.08.2021.
Tot i Govorčinović bez polufinala kanua i kajaka na mirnim vodama
Foto: Pixsell

Nakon što nisu uspjele proći u polufinale kroz prvu rundu kvalifikacija, Vanesa Tot i Anamaria Govorčinović dobile su još jednu priliku, ali svejedno nisu uspjele...

Vanesa Tot i Anamaria Govorčinović napravile su koliko su mogle. Obje su u prejakoj konkurenciji borile se, ostavile iza sebe dio natjecateljica, ali plasman u polufinale bio je nedostižan.

Vanesa Tot u kanuu jednokleku na 200 metara u četvrtfinalu je u svojoj skupini zauzela petu poziciju ostavivši iza sebe Moldavku Danielu Cociu i Kazahstanku Margaritu Torlopovu.

Najbrža u njenoj skupini bila je Mađarica Virag Balla, inače treća s Europskog prvenstva 2018. godine u Beogradu. Tot je za njom zaostala nešto više od dvije sekunde.

Anamaria Govorčinović nastupila je u kajaku jednosjedu na 500 metara, tu su tri najbolje iz skupine išle u polufinale, a Anamaria je završila četvrta.

Ispred nje završile su Milica Novaković iz Srbije, Marija Povh iz Ukrajine i Kanađanka Michelle Russell. Anamaria je za pobjednicom zaostala 4.6 sekundi, a za trećeplasiranom Kanađankom nešto više od 2.5 sekunde.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!