Nogomet

Trener Legije: 'Iznenađen sam razinom suđenja, u Zagrebu je ona bila puno viša'

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.08.2021.
Trener Legije: 'Iznenađen sam razinom suđenja, u Zagrebu je ona bila puno viša'
Foto: Pixsell

Poljaci su se morali pomiriti s činjenicom da Dinamo zasluženo prolazi u play-off Lige prvaka. Kroz dvije utakmice Dinamo je bio bolja momčad...

Dinamo je bez većih problema iskontrolirao dvoboj protiv Legije i upisao je pobjedu za prolaz u sljedeću fazu natjecanja. Poljaci su bili razočarani, a njihov trener Czeslaw Michniewich uvjeren je kako su mogli do pobjede.

"Najgore što nam se moglo dogoditi je da primimo gol iz kontranapada, to je ono što smo htjeli izbjeći. Bilo je još dosta vremena za popravak, pogodili smo i prečku u prvom dijelu, ali na žalost nismo uspjeli. Drugo poluvrijeme počelo je obećavajuće, u prvih 20 minuta bili smo dobri, ali nismo uspjeli kreirati stopostotnu priliku. Nakon toga dvoboj je bio izjednačen, bilo je vidljivo koliko je Dinamo iskusna momčad", ističe trener domaćina.

Poljaci nisu zadovoljni suđenjem u ovom susretu.

"Iznenađen sam razinom suđenja, u Zagrebu je ona bila puno viša. Tada nam je sudio sudac koji ima u nogama puno utakmica u Ligi prvaka, a ovdje sudac nije imao kontrolu nad igrom. Bilo je puno kaosa i nepotrebnih napetosti."

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Robinjo11.08.2021. u 14:13
    Iznenađen suđenjem.. Pa da, kad ti u prvoj tekmi ne isključi igrača ne dosudio čisti penal za protivnika onda ti realno suđenje čudi
    Robinjo