Tenis

Mektić i Pavić u polufinalu Toronta, Dodig nije uspio

Branimir Korać • subota, 14.08.2021.
Mektić i Pavić u polufinalu Toronta, Dodig nije uspio

Najbolji par današnjice, Nikola Mektić i Mate Pavić, igrat će u polufinalu turnira u Torontu, no tamo ipak neće biti Ivana Dodiga koji igra u paru s Indijcem Rohanom Bopannom...

Na turniru u Torontu odigrani su susreti četvrtfinala u konkurenciji parova, a prvi nositelji Nikola Mektić i Mate Pavić izborili su prolaz u polufinale. Ivan Dodig i Rohan Bopanna ipak nisu uspjeli, poraženi su od Rajeeva Rama i Joea Salisburyja.

Mektić i Pavić igrali su protiv Nizozemca Matwea Middelkoopa i Australca Lukea Savillea te su ih svladali nakon velike borbe u produženom tie-breaku.

Uzeli su prvi set sa 6:3 da bi drugi izgubili u tie-breaku s 8:6. Odluka je pala u igri do deset gdje su Mektić i Pavić imali kontrolu i s 10:7 izborili polufinale.

Tamo će igrati protiv četvrtih nositelja Kevina Krawietza i Horije Tecaua koje su svladali u Rotterdamu sa 7:6, 6:2.

Dodig i Bopanna su dobro krenuli protiv favoriziranih Rama i Salisburyja, uzeli su prvi set, ali nakon toga ipak nisu uspjeli dovršiti posao te su sa 6:3 izgubili drugi set i s 10:4 produženi tie-break.

Masters 1000 Toronto, četvrtfinale:
Nikola Mektić/Mate Pavić (Hrvatska/Hrvatska, 1) - Matwe Middelkoop/Luke Saville (Nizozemska/Australija) 6:3, 6:7(6), 10:7
Rajeev Ram/Joe Salisbury (SAD/Velika Britanija, 3) - Rohan Bopanna/Ivan Dodig (Indija/Hrvatska, 8) 4:6, 6:3, 10:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!