Tenis

Pavljučenkova odustala od Cincinnatija zbog problema s vizom

Matej Kačan • ponedjeljak, 16.08.2021.
Pavljučenkova odustala od Cincinnatija zbog problema s vizom

Ruska tenisačica Anastasija Pavljučenkova morala je odustati zbog nastupa na turniru WTA 1000 serije u Cincinnatiju, i to zbog problema s američkom vizom...

Finalistica Roland-Garrosa, Ruskinja Anastasija Pavljučenkova objavila je u ponedjeljak da je odustala od nastupa na teniskom turniru u Cincinnatiju koji je počeo ovaj tjedan zbog problema s vizom za koji se nada da će sada biti riješen na vrijeme kako bi mogla nastupiti na US Openu.

Pavljučenkova koja je prošli tjedan ispala u drugom krugu turnira u Montrealu, u Cincinnatiju je postavljena za 16. nositeljicu i trebala je u utorak igrati protiv američke tenisačice Bernarde Pere.

"Na žalost morala sam odustati od nastupa na Western & Southern Openu. Još sam u Kanadi i čekam vizu za SAD", napisala je na Twitteru. "Nadam se da ću je dobiti na vrijeme da nastupim na US Openu."

US Open počinje 30. kolovoza i traje do 12. rujna. Pavljučenkova je ove godine nastupila i na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje je u četvrtfinalu turnira za tenisačice poražena od kasnije pobjednice Švicarke Belinde Bencic.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!