Nogomet

Kovač: 'Šahtar je favorit, ali mi smo fizički i taktički spremni'

Mihaela Bradovski • utorak, 17.08.2021.
Kovač: 'Šahtar je favorit, ali mi smo fizički i taktički spremni'

Monaco i Šahtar sastaju se večeras u susretu play-offa Lige prvaka. Niko Kovač prebacuje ulogu favorita na stranu gostiju...

U jednom od tri dvoboja koji su na rasporedu večeras u play-offu Lige prvaka sastaju se bivši Vatreni. Nikjo Kovač, nakon lošijeg ulaska u prvenstvo, dočekuje Srnin Šahtar.

"Ne biramo utakmice, svaka je važna. Rezultati na početku sezone nisu pozitivni kako smo očekivali, ali imamo priliku za iskupljenje u Ligi prvaka. Wissam Ben Yedder i Neboit mBadiashile su nam ponovno na raspolaganju, oni su nam jako bitni. Imamo širok kadar, vrlo kvalitetan i svima ćemo pružiti priliku kroz sezonu."

Kovač ulogu favorita prebacuje na Šahtar.

"Šahtar je vrlo snažan protivnik. U zadnjih 15 godina, čak 13 puta se plasirao u grupnu fazu Lige prvaka. Svi se sjećamo kako je prošle sezone dva puta slavio protiv Real Madrida. Imaju puno talentiranih Brazilaca, novog talijanskog trenera, uzbudljivi su za gledanje. Naša zadnbja utakmica protiv Lorienta nećže biti niti slična ovoj, Šahtar igra otvoren nogomet, voli napadati i ne bježi od igre. Oni su favoriti, to je jasno, ali mi smo fizički, mentalno i taktički spremni."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!