Nogomet

Lucescu: 'Iskoristiti sve što bi Rijeci moglo predstavljati problem'

Branimir Korać • četvrtak, 19.08.2021.
Lucescu: 'Iskoristiti sve što bi Rijeci moglo predstavljati problem'
Foto: Pixsell

Grci s puno samopouzdanja ulaze u dvoboj protiv Rijeke i od njega očekuju puno. Prvenstvo im još nije počelo i zadnjih tjedan dana bavili su se samo Rijekom...

Razvan Lucescu potpuno je okrenut susretu protiv Rijeke i pokušat će iskoristiti svaku sitnicu koja bi mogla ići u korist njegovim igračima.

"Moramo dobro analizirati svakog protivnika. Moramo se dobro pripremiti i iskoristiti sve što bi možda moglo predstavljati problem za Rijeku."

Protiv Bohemiansa PAOK nije bio impresivan, ali je u tom susretu prolaz bio najvažniji.

"Ono što sam tražio od igrača u susretu s Bohemiansom je i napravljeno. Prolaz je u takvim utakmicama najvažniji i ostvarili smo ga. Momčad je dobro reagirala, svi su se borili i trudili."

Andrija Živković vjeruje kako se PAOK dovoljno dobro pripremio za ovaj susret.

"Imali smo dovoljno vremena za dobru pripremu i nadamo se da će to biti dovoljno za pobjedu. Imamo plan za ovu utakmicu, želimo igrati svoj nogomet i nadamo se da ćemo napraviti prvi korak prema prolazu. Dobro smo radili."

"Sa svakom utakmicom bit ćemo sve bolji, a u ovaj dvoboj ulazimo sa sasvim dovoljno samopouzdanja."

Susret između PAOK-a i Rijeke na rasporedu je od 20 sati, a izravan prijenos možete pratiti na glavnom kanalu RTL-a. Susret će prenositi Filip Brkić.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!