Nogomet

Potvrđeno: Josip Juranović potpisat će petogodišnji ugovor sa Celticom

Mihaela Bradovski • subota, 21.08.2021.
Potvrđeno: Josip Juranović potpisat će petogodišnji ugovor sa Celticom
Foto: Pixsell

Celtic i Legia napokon su postigli konačan dogovor i Josip Juranović uskoro će postati novi igrač Celtica, potvrdio je škotski klub...

Stigla je i službena potvrda, Josip Juranović uskoro će staviti potpis na petogodišnji ugovor sa Celticom. Klubovi su postigli dogovor, još ranije je Celtic sve dogovorio s Juranovićem te je preostalo još ishoditi potrebne dozvole koje su obavezne kada je riječ o transferu igrača izvan Škotske u tamošnju ligu, no to je ovdje puka formalnost.

Prije Juranovića za Celtic su već potpisali Osaze Urhoghide, Liam Shaw, Liel Abada, Joe Hart, James McCarthy, Carl Starfelt i Kyogo Furuhashi.

"Zadovoljni smo što dovodimo Josipa u klub i sigurni smo da će biti izvrstan dodatak našoj momčadi. Kao što sam već rekao, svi u klubu su naporno radili u ovom prijelaznom roku i napravili smo dobar posao. Zaista mi je zadovoljstvo što smo doveli Josipa. Pred nama je puno izazova i Josip će nam donijeti dodatnu kvalitetu i širinu. Zaista se veselim suradnji s njim", poručio je menadžer Celtica Ange Postecoglu.

Juranović bi se Celticu trebao priključiti početkom sljedećeg tjedna.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!