Nogomet

Utakmicu Rijeka - PAOK gledajte na RTL-u!

Sportnet • srijeda, 25.08.2021.
Utakmicu Rijeka - PAOK gledajte na RTL-u!
Foto: Pixsell

Nogometaši Rijeke nakon remija u Solunu na svojoj Rujevici traže pobjedu protiv PAOK-a i plasman u skupine Konferencijske lige. Taj susret pogledajte na RTL-u u četvrtak...

Nakon što ste ekskluzivno i samo na RTL-u mogli gledati prvi susret play-offa Konferencijske lige između PAOK-a i Rijeke, i drugo poglavlje ove borbe za skupine novog europskog natjecanja možete ispratiti na istom mjestu.

U četvrtak od 20 sati će igrači Gorana Tomića tražiti povoljan rezultat nakon dobre prikazane igre u Solunu koja ipak nije nagrađena pobjedom. Vodila je Rijeka kroz cijelo drugo poluvrijeme, da bi na kraju u posljednjim sekundama primila pogodak.

Sve je izgledalo sjajno kad je Ivan Lepinjica u 33. minuti pogodio za 1:0, ali je PAOK aktivan rezultat za uzvrat izvukao autogolom Nike Galešića nakon kornera na samom kraju sudačke nadoknade.

Ako Rijeka želi europsku jesen, jake utakmice na Rujevici i nagradni fond Konferencijske lige, onda na Rujevici ne smije izgubiti. Pravila gola u gostima više nema pa nakon 1:1 svaki remi vodi u produžetke, dok poraz nije opcija.

PAOK je svakako favorit, ali slovi za mnogo manjeg favorita no što je to bio slučaj prije prvog susreta. Tomić i momci pokazali su da mogu s Grcima, a nakon prve utakmice najavili su da u uzvratu moraju još više.

Hoće li uspjeti u tom naumu, provjerite na RTL-u u četvrtak u 19:45 kad počinje prijenos.

FOTO: Motionteam/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!