Nogomet

ANKETA: Može li Rijeka preskočiti PAOK?

Branimir Korać • četvrtak, 26.08.2021.
ANKETA: Može li Rijeka preskočiti PAOK?
Foto: Pixsell

Dan odluke za Riječane. U uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige na Rujevici dočekuju PAOK i traže bilo kakvu pobjedu za prolaz...

Renomirani Grci pokazali su u prvom susretu koliko mogu biti neugodni, ali i pokazala je Rijeka da ima kvalitetu te da nije protivnik kojeg se smije olako shvatiti.

PAOK je iskusan, kvalitetan, ali isto tako nije nepobjediv. Prvo poluvrijeme solunskog dvoboja pokazalo je kako Rijeka može igrati s Grcima, imala je i vodstvo, nije im dopustila snažan pritisak već se igralo ravnopravno.

Drugo poluvrijeme bilo je druga priča, tu je Rijeka imala priličnih poroblema, PAOK je prebacio težište igre u potpunosti na riječku polovicu. U konačnici dogodio se i taj nesretni autogol u zadnjim sekundama utakmice.

Uoči prvog susreta PAOK je na kladionicama bio priličan favorit, a kladionice i dalje vjeruju Grcima te smatraju kako će upravo oni otići u skupinu.

image polls

Koeficijent na prolaz PAOK-a u grupnu fazu tako je 1.55, a koeficijent na prolaz Rijeke je 2.30. Ako vjerujete u pobjedu Rijeke već u 90 minuta, koeficijent je 4.50, na remi je 3.70, a na pobjedu PAOK-a u 90 minuta koeficijent je 2.00.

Bookmakeri ne očekuju utakmicu s puno golova, a šanse da će obje momčadi zabiti gol procjenjuju kao 50:50 s koeficijentom 1.90 da će zabiti oba i da jedna ili obje momčadi neće zabiti gol.

Prema kladionicama, Rijeka bi trebala najviše strahovati od Poljaka Karola Swiderskog i Srbina Andrije Živkovića na koje je koeficijent da će postići gol manji od bilo kojeg riječkog igrača.

U svakom slučaju očekuje nas zanimljiva utakmica u kojoj je sve otvoreno i s pravom i jedni i drugi razmišljaju o prolazu.

Prijenos susreta play-offa Konferencijske lige između Rijeke i PAOK-a pratite samo na RTL-u. Susret počinje u 20 sati, a program vezan uz utakmicu na RTL-u kreće od 19:45.

FOTO: Motionteam/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!