Ostali sportovi

Fabris: 'Francuska je na papiru možda lakši protivnik, ali pokazala je protiv Belgije da je dobra'

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 29.08.2021.
Fabris: 'Francuska je na papiru možda lakši protivnik, ali pokazala je protiv Belgije da je dobra'
Foto: Pixsell

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija igra prvu nokaut utakmicu na ovom Europskom prvenstvu, u Beogradu u osmini finala igra protiv Francuske...

Hrvatske odbojkašice danas u 17 sati u beogradskoj Štark Areni očekuje meč protiv Francuske. Ususret današnjem meču izbornik Daniele Santarelli i kapetanica Samanta Fabris otkrili su svoje razmišljanje.

"Važan dan za nas, očekuje nas susret s Francuskom. Dobra su ekipa, no mi smo se za ovo natjecanje spremali četiri mjeseca kako bismo stigli spremni i u najboljoj formi. Želimo pokazati našu najbolju igru, važno mi je da moja ekipa da sve od sebe. Odradili smo posljednji trening pred današnju utakmicu i rekao bih da smo spremni. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i gledateljima pružiti užitak gledanja odbojke. Dat ćemo sve od sebe kako bismo došli do četvrtfinala", izjavio je Daniele Santarelli

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija prije nekoliko dana u Zadru izborila je plasman u osminu finala Europskog prvenstva, ostvarivši četiri pobjede i svega jedan poraz od iznimno snažne Italije. Na taj su način hrvatske odbojkašice zauzele drugo mjesto u skupini C, a idući protivnik bit će Francuska koja je zauzela treće mjesto u svojoj skupini A.

"Nakon grupne faze, gdje smo zauzele drugo mjesto, u osmini finala očekuje nas Francuska koja je možda na papiru slabiji protivnik od Rusije i Belgije. Međutim, u utakmici protiv Belgije gdje je Francuska zauzela treće mjesto, potvrdila je da je dobar protivnik. Fokusira se na brzoj igri. Morat ćemo maksimalno ući u utakmicu te se nadam da ćemo razveseliti sve svoje navijače ispred malih ekrana dobrom igrom", izjavila je kapetanica Samanta Fabris.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!