Tenis

Dodig i Bopanna u trećem kolu nakon nova tri seta

Matej Kačan • nedjelja, 05.09.2021.
Dodig i Bopanna u trećem kolu nakon nova tri seta

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u treće kolo parova na US Openu. Srebrni olimpijac i njegov partner Rohan Bopanna opet su morali ići u tri seta za pobjedu...

Nova velika borba u tri seta, ali i slatka pobjeda dočekali su Ivana Dodiga i njegovog partnera Rohana Bopannu u drugom kolu US Opena. Ovaj put treći set nije ušao u tie-break, ali je svejedno bio težak.

Suparnici su bili Hugo Nys i Arthur Rinderknech koji su nakon poprilično rutinski osvojenog prvog seta za Dodiga i Bopannu dobro odgovorili. U drugom su setu prvo zaprijetili s dvije break lopte na 3:2, a onda su i zaista oduzeli servis na 5:4 za set.

Drugi set trajao je 48 minuta, a treći tek sedam manje. No, njega su Dodig i Bopanna otvorili sjajno, odmah su napravili break i do samog su kraja čuvali svoj servis tako da nisu niti dali priliku za oduzimanje.

Krajnji je rezultat 2-1 u setovima za tek nešto manje od dva sata igre, a u osmini finala 13. nositelje čeka jako težak posao. S druge strane su Joe Salisbury i Rajeev Ram, svjetski priznati par i četvrti nositelji.

US Open, drugo kolo parova:
R. Bopanna/I. Dodig (13) - H. Nys/A. Rinderknech 6:3, 4:6, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!