Nogomet

Modrić i Budimir ipak se ne priključuju reprezentaciji za Sloveniju

hns.family, Matej Kačan • nedjelja, 05.09.2021.
Modrić i Budimir ipak se ne priključuju reprezentaciji za Sloveniju
Foto: Pixsell

Iako je po objavi vijesti kako Luka Modrić i Ante Budimir ne dolaze na okupljanje reprezentacije ostavljena mogućnost da se priključe ekipi u Splitu prije Slovenije, to se ipak neće dogoditi...

Kad je objavljeno kako se kapetan Luka Modrić i napadač Ante Budimir neće pojaviti na okupljanju reprezentacije u Moskvi zbog mišićnih ozljeda, ostavljena je mala mogućnost da se ipak pojave prije utakmice sa Slovenijom u Splitu.

No, izbornik Zlatko Dalić je u dogovoru s medicinskom službom reprezentacije donio odluku da se dvojac ipak naknadno ne priključi, što je i bilo za očekivati. Izbornik tako na Poljud ide s istim snagama koje su gostovale u Rusiji i Slovačkoj.

"Usprkos iskazanom napretku nakon odgovarajućih terapija, Modrić i Budimir ne bi bili spremni za natjecateljski zahtjevnu utakmicu protiv Slovenije te je izbornik Dalić nakon razgovora s dvojicom reprezentativaca i konzultacija s liječničkom službom hrvatske reprezentacije donio odluku da se navedeni dvojac ovom prigodom neće priključiti ekipi", poručili su iz HNS-a.

Osim Modrića i Budimira, Dalić je usred akcije ostao i bez Dominika Livakovića, kao i Joška Gvardiola koji se ozlijedio na zagrijavanju za Rusiju.

Hrvatska je bez dvojca iz La Lige upisala četiri gostujuća boda. U Moskvi je odigrala bez pogodaka s Rusijom, dok je Slovačku svladala minimalno te je i dalje na diobi prvog mjesta skupine s deset bodova, koliko ima i Rusija.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!