Ostali sportovi

Hrvatski odbojkaši očekuju vrlo važan dvoboj protiv domaćina Estonije

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 06.09.2021.
Hrvatski odbojkaši očekuju vrlo važan dvoboj protiv domaćina Estonije

Pred hrvatskom muškom odbojkaškom reprezentacijom do kraja Europskog prvenstva skupine D, koje se igra u Tallinu, dva su velika izazova.

Hrvatske odbojkaše sutra u 19 sati očekuje utakmica protiv domaćina Estonije, a već u srijedu u 16 sati dočekuju momčad Slovačke. Ususret sutrašnjoj utakmici, dojmove je podijelio hrvatski reprezentativac Ivan Raič.

“Nakon jučerašnje utakmice s aktualnim olimpijskim prvacima Francuzima, možemo reći da utakmica nije bila od rezultatskog značaja za nas. Glavni konkurenti su nam Estonija i Slovačka, koji su nam bitni za daljnji prolazak u skupini. Jučer smo odigrali zanimljivu utakmicu, budući da smo igrali protiv zaista vrhunske momčadi. Pokazali su nam što je vrhunska odbojka. Za nas turnir ide dalje. Sutra nas očekuje utakmica protiv Estonije. Nadamo se našoj vrlo dobroj igri te pobjedi, bit će puna dvorana te će biti lijepo igrati pred navijačima", istaknuo je Ivan Raič.

Izabranici Emanuelea Zaninija za ovo Europsko prvenstvo pripremali su se u kontinuitetu sedam tjedana te su spremni dočekali naporan raspored treninga i utakmica. Nakon jutarnjeg treninga, dan će iskoristiti za odmor te pripremnu video analizu protivnika.

FOTO: CEV/HOS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!