Nogomet

Marca: Dvojica od četvorice Argentinaca krenula prema Hrvatskoj

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.09.2021.
Marca: Dvojica od četvorice Argentinaca krenula prema Hrvatskoj

Nakon prekida susreta između Brazila i Argentine zbog sporne argentinske četvorke kojoj brazilske zdravstvene vlasti nisu dopuštale nastup, dvojica igrača krenula su prema Hrvatskoj...

Argentinci su već napustili Brazil i to neodrađenog posla. Susret protiv Brazila zdravstveni djelatnici prekinuli su nekoliko minuta nakon početka i to jer brazilsko ministarstvo zdravstva nije dopuštalo ostanak u Brazilu Emilianu Martinezu, Emilianu Buendiji, Giovaniju Lo Celsu i Cristianu Romeru koji su stigli iz Engleske.

Nakon povratka u Argentinu, Martinez i Buendia napustili su kamp reprezentacije te su se zaputili prema Madridu otkud će odletjeti za Split, a kako Marca tvrdi u Hrvatskoj će boraviti deset dana i trenirati u kvalitetnim uvjetima i na taj način izbjeći dvotjednu karantenu u Engleskoj.

Da su odmah krenuli za Englesku, obojica bi bili prisiljeni ostati dva tjedna u hotelu bez treninga i utakmica.

Što se tiče Lo Celsa i Romera, oni su još uvijek s argentinskom reprezentacijom i konkurirat će za nastup protiv Bolivije. U Tottenhamu su već najavili sankcije, a ranije je najavljeno kako će i oni iz Argentine krenuti prema Hrvatskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!