Nogomet

Vlašić: 'Volio bih da se svaka utakmica igra u Splitu, ovdje je atmosfera čudesna'

Branimir Korać • srijeda, 08.09.2021.
Vlašić: 'Volio bih da se svaka utakmica igra u Splitu, ovdje je atmosfera čudesna'
Foto: Pixsell

Nikola Vlašić ovaj put nije krenuo od prve minute, ušao je s klupe, ali je zaključio priču na Poljudu pogotkom za konačnih 3:0...

Doprinos pobjedi Hrvartske protiv Slovenije dao je i Nikola Vlašić. Ušao je u igru u drugom dijelu i postavio konačnih 3:0.

"Dojam je stvarno vrhunski, ja bih volio da se svaka utakmica igra u Splitu jer je atmosfera ovdje uvijek čudesna. Pred punim stadionom ovdje smo upisali dvije velike pobjede tako da se nemamo što previše misliti za sljedeće utakmice. Što se tiče same pobjede, mislim da smo kao momčad bili stvarno odlični, jako agresivni i zabili smo taj gol te kasnije shvatili da Slovenija nije na našoj razini. Tamo smo izgubili jer su zabili taj prvi gol pa su se povukli i onda je bilo teško. Sada kad smo mi zabili prvi, bila je dalje jednosmjerna ulica. Stvarno sam zadovoljan sa svime i drago mi je zbog gola."

Hrvatska je u ovom ciklusu sa svakom utakmicom izgledala sve bolje.

"Da smo imali barem dva treninga skupa prije Rusije, bilo bi to bolje izgledalo. Ovako smo došli, odradili jedan trening i još znaš da te oni gledaju. Zatim u Slovačkoj jako težak teren, ne znam koliko se to vidjelo na televiziji, ali stvarno je bilo teško kontrolirati loptu. I sada kada su uvjeti odlični i mi smo odlični."

Vlašića iteklako veseli činjenica da Hrvatska ima širinu i niz igrača koji mogu odgovoriti izazovu u svakom trenutku.

"Svi znamo da imamo kvalitetu, stvarno svi koji smo ovdje smo odlični nogometaši. Izbornik rotira i vidi što mu treba u kojoj utakmici, imamo veliko zajedništvo i atmosfera je stvarno odlična."

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!