Nogomet

Tomić: 'Kup ozbiljno shvaćamo, imamo i nekih informacija o Pitomači'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 20.09.2021.
Tomić: 'Kup ozbiljno shvaćamo, imamo i nekih informacija o Pitomači'
Foto: Pixsell

Nakon remija u devetom kolu HT Prve lige, nogometaši Rijeke u utorak od 15 sati u sklopu prvog kola Supersport Hrvatskog kupa gostuju u Pitomači...

Rijeka je kiksala protiv Hrvatskog dragovoljca i Goran Tomić još uvijek žali što nisu osvojena sva tri boda već je Rijeka Kranjčevićevu napustila remijem 2:2.

"Još je ta gorčina, jednostavno smo trebali uzeti pobjedu. Analizirajući cijelu utakmicu bili smo dobri od prve minute, ali onda smo puno toga poklonili Dragovoljcu, a on je to uzeo. Okrećemo se Pitomači koju shvaćamo ozbiljno, u Kupu treba proći. Idemo već danas na put kako bi to odradili na najbolji mogući način."

Riječani su se ozbiljno pripremili za ovaj dvoboj u Kupu pa su tako i prikupili određene informacije o protivniku.

"To su posebne utakmice, bit će promjena u ekipi, želim od onih koji dobiju priliku da je i iskoriste na najbolji način. Ozbiljno ovo shvaćamo, imamo i nekih informacija o protivniku i sve ćemo napraviti da se plasiramo u sljedeće kolo."

Kao što se i očekivalo, gosti će nastupiti u šarenom sastavu.

"Imamo velik broj igrača i igrat će i oni koji su manje igrali. Imamo ih nekoliko koji su ozlijeđeni. Na lijevoj strani imamo neke igrače koji imaju određenih problema, ali imat ćemo dobru ekipu za sutra."

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!