Tenis

Peta nositeljica Anastasia Pavljučenkova zaustavila Anu Konjuh u Ostravi

Mihaela Bradovski • utorak, 21.09.2021.
Peta nositeljica Anastasia Pavljučenkova zaustavila Anu Konjuh u Ostravi

Ana Konjuh nije uspjela proći u drugo kolo WTA turnira u Ostravi. Bolja je bila peta nositeljica Anastasia Pavljučenkova koja je slavila u dva seta...

Ana Konjuh završila je s nastupom u Ostravi. Nakon dobro odrađenih kvalifikacija, svladala ju je Anastasia Pavljučenkova koja je bila bolja u dva seta.

Konjuh je igrala dobro u prvom setu, tu je bila potpuno ravnopravna Ruskinji, ali kasnije je Pavljučenkova ipak slavila.

U prvom setu obje igračice čvrsto su držale svoj servis i zabilježena je samo jedna break prilika i to Pavljučenkove koja je ujedno bila i set lopta. Konjuh je to spasila i izborila tie-break gdje je povela s 3:2 uz mini break, no do kraja je izgubila pet poena zaredom i ostala bez seta.

U drugom setu Pavljučenkova je odmah došla do duplog breaka, Konjuh je vratila jedan izgubljeni servis i smanjila na 3:1, no to je bilo sve, Ruskinja uzima naredna tri gema i prolazi u drugo kolo.

Šteta, u drugom kolu otvarala se prilika za nešto više, Pavljučenkova će igrati protiv Martincove ili Siniakove, igračica s pozivnicom organizatora.

WTA Ostrava, prvo kolo:
Anastasia Pavljučenkova (Rusija, 5) - Ana Konjuh (Hrvatska, Q) 7:6(3), 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!