Košarka

Jovanović: 'Ovo je dokaz da smo dobro radili u pripremnom razdoblju'

Branimir Korać • subota, 25.09.2021.
Jovanović: 'Ovo je dokaz da smo dobro radili u pripremnom razdoblju'
Foto: Pixsell

Cibona je odigrala odličnu utakmicu u Baru i odnijela je pobjedu protiv Mornara 87:77. Nakon susreta trener Jovanović s razlogom je bio zadovoljan...

Odličan posao odradila je Cibona u Baru gdje je zasluženo slavila protiv domaćeg Mornara. Vladimir Jovanović jako dobro je pripremio svoju momčad za ovaj susret i imao je razloga za zadovoljstvo.

"Ovo je bila naša odlična utakmica, odigrali smo momčadski o čemu i govori naših 25 asistencija, ovo je dokaz da smo dobro radili u pripremnom razdoblju i da imamo kvalitetu, bili smo bolji, kontrolirali skok, bili smo agresivni u obrani. Ipak radili smo i greške, izgubili neke lopte i dopustili protivniku da se vrati, no izvukli smo pobjedu. To je sve naše neiskustvo i kroz sezonu se nadam da ćemo i to svesti na minimum. Djelovali smo kao ekipa s borbenim, ratničkim karakterom, puno trčimo i radimo te se greške onda i ispravljaju. Ekipi Mornara želim sve najbolje u nastavku sezone, a mi se već okrećemo utakmici protiv Splita", ističe Jovanović.

Trener Mornara Mihailo Pavićević, mogao je samo čestitati Ciboni na zasluženoj pobjedi.

"Prije svega čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi i dobroj utakmici. Mi smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu, gdje smo poklonili puno lopti i laganih poena, a to me iznenadilo s obzirom kako smo zadnja dva dana izgledali na treninzima. Mi smo ipak ekipa koja je promijenila dosta igrača te još nismo uigrani. Moramo bolje i dat ćemo sve od sebe da napredujemo."

Jako dobar posao, posebno u fazi obrane, odradio je Mateo Drežnjak.

"Otvorili smo utakmicu odlično, poštovali smo trenerove zamisli, iako malo je nevjerojatno da smo vodili i 20 razlike. U drugom poluvremenu oni su podignuli intenzitet obrane što je bilo i očekivano, doživjeli smo mali pad i izgubili par lopti, ali smo uspjeli utakmicu privesti kraju, dobro je što smo otvorili sezonu pobjedom."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!