Košarka

Šarić: 'Pokretniji sam, mogu voziti bicikl te sam menatalno bolje'

Matej Kačan • utorak, 28.09.2021.
Šarić: 'Pokretniji sam, mogu voziti bicikl te sam menatalno bolje'

Hrvatski košarkaš Dario Šarić na druženju je s novinarima u Phoenixu dao nove informacije o napretku oporavka od teške ozljede...

U ponedjeljak je u svim NBA momčadima održan media day, dan posvećen odnosima klubova i igrača s medijima pa su košarkaši bili na raspolaganju za fotografiranje i razgovore.

<

Media day prošlosezonskih finalista Phoenix Sunsa posjetio je i Dario Šarić koji je novinarima ponudio nove informacije o svom oporavku od teške ozljede ligamenata.

"Osjećam se odlično, jutros sam prvi put vozio bicikl nakon osam tjedana. Imao sam predrehabilitaciju od neka četiri tjedna prije operacije. Sretan sam što sam odbacio štake prije dva tjedna, danas vozio bicikl, pokretniji sam po kući, sad mogu ući u auto i ponovo voziti. Mentalno sam puno bolje otkako mogu nešto raditi, a ne samo ležati na kauču. U dobrom sam stanju", kazao je Šarić.

Ipak, on bi zbog teške prirode ozljede i duge rehabilitacije, Šarić će po svemu sudeći pauzirati cijelu sljedeću sezonu.

"Bit ću nešto poput trenera, a istovremeno i biti najveći navijač, pljeskati i bodriti momke", kazao je hrvatski košarkaš o svojoj ulozi u momčadi sljedeće sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!