Nogomet

Ademi: 'Spremni smo za utakmicu, očekivanja su velika'

Matej Kačan • srijeda, 29.09.2021.
Ademi: 'Spremni smo za utakmicu, očekivanja su velika'
Foto: Pixsell

Kapetan Dinama Arijan Ademi dao je izjavu prije Dinamovog puta za Belgiju na gostovanje kod Genka, a kapetan očekuje dobru utakmicu Modrih i tri boda...

Prije puta za Belgiju je kratku izjavu dao i kapetan Dinama Arijan Ademi. Modri protiv Genka traže prve bodove i popravak dojma nakon West Hama, a kapetan očekuje pravu utakmicu i pobjedu.

"Očekivanja su velika, tri boda. Spremali smo se ovih dana za utakmicu i nadamo se najboljem ishodu. Svaka pobjeda, pa tako i ta u Koprivnici je bitna i diže samopouzdanje, spremni smo za četvrtak."

Kapetan Dinama se oporavio od ozljede i maksimalno je spreman, a ističe i dobru atmosferu u ekipi.

"Sad sam dobro i spreman. Atmosfera je jako dobra i nadam se da će takva i ostati nakon četvrtka."

Dinamo je analizirao Genk, najveća prijetnja dolazi iz vrha napada, od tog opasnog Onuachua.

"On je njihova glavna zvijezda, zabija i iz poluprilika. No, oni su moćna momčad, momčad uvijek izbaci pojedinca i oni su izbacili njega, ali su na svakoj poziciji jaki. "

Ademi je popratio i rezultate Lige prvaka gdje su glavne zvijezde večeri bili Dinamovi suparnici iz play-offa kvalifikacija.

"Vidio sam da je Šerif iznenadio, to je put za sve ekipe, tako i nas. To je jedna ponizna ekipa koja se momčadski napada i brani i svaka im čast na tome", zaključio je Ademi.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!