Ostali sportovi

Trenerica Enne Vukovar prognozira dvoboje drugog kola Superlige odbojkašica

Sportnet, Branimir Korać • subota, 09.10.2021.
Trenerica Enne Vukovar prognozira dvoboje drugog kola Superlige odbojkašica
Foto: Pixsell

Ovog vikenda na rasporedu su susreti drugog kola Superlige odbojkašica u kojem se očekuje nekoliko zanimljivih dvoboja...

Prošle sezone odbojkašice Enne Vukovar Superligu su okončale na osmom mjestu. U novu sezonu su startale porazom od Marina Kaštela u gostima s 3:0 u susretu u kojem su nastupile s deset igračica. Njihova trenerica, Ivana Džamarija, ovako najavljuje susrete drugog kola Superlige odbojkašica.

ENNA VUKOVAR – RIJEKA CO, subota 9.listopada, 19.00

Rijeka je mlada ekipa s nekoliko iskusnih igračica. Vjerujem da će i ove godine, kao i prošle, biti iznenađenje za sve jer jako dobro rade s mladima. Mi smo pak ove godine u totalno pomlađenom i novom sastavu, ali igramo kod kuće i dat ćemo sve od sebe da pokušamo osvojiti bodove.

SPLIT – KAŠTELA, subota 9.listopada, 20.00

Kao i u našem slučaju ponovno susret dva mlada sastava. Kaštela su promijenila gotovo cijeli roster i ove godine krenuli s pomlađenom ekipom. Split je ostao bez najiskusnije igračice tako da bi ovo mogao biti vrlo zanimljiv susret u kojem će nijanse odlučivati o pobjedniku.

KARLOVAC – OSIJEK, subota 9.listopada, 20.00

Karlovac je ekipa koja je ove godine tek ušla u Superligu i još su svima nepoznanica, tek će se kroz nekoliko kola vidjeti o kakvom se sastavu zapravo radi. Ali, poznavajući rad trenera Zeca vjerujem da mnogima neće biti lako igrati na njihovom domaćem terenu. Iako, prednost u ovoj utakmici dajem Osijeku, zbog većeg iskustva u igranju Superlige.

VELI VRH - DINAMO, subota 9.listopada, 17.00

Dinamo je klub s najširim rosterom igračica ove sezone, pojačani dodatno s bivšom reprezentativkom Tonkom Volmut, pa mislim da su apsolutni favoriti u ovoj utakmici. Oni su ekipa za sami vrh tablice ove sezone.

MLADOST – DUBROVNIK, nedjelja 10.listopada, 18.30

Bez obzira na zgusnuti raspored Mladosti u odigravanju svih natjecanja koje ove godine igraju, protiv mlade i ambiciozne ekipe Dubrovnika su apsolutni favoriti.

MARINA KAŠTELA – BRDA 3:0 (25:13, 25:7, 25:10)

Nakon utakmice igrane u srijedu 6. listopada, Rene Sain, libero Marina Kaštela je izjavila:

"Bila je to za nas relativno lagana utakmica, ali ne zbog protivnica, jer respektiramo svakoga, već zato što smo od prvog poena krenule igrati našu igru. Držali smo to cijelu utakmicu, bez ikakvih oscilacija. Dale smo sve od sebe, nismo dopustile suparnicama da nam se približe ili nas ičime iznenade. Dobro radimo, atmosfera u ekipi je odlična, poštujemo taktiku i pune smo samopouzdanja."

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!