Nogomet

CONMEBOL odrezao oštre kazne za igrače i dužnosnike Boce

HINA, Matej Kačan • subota, 09.10.2021.
CONMEBOL odrezao oštre kazne za igrače i dužnosnike Boce

Neredi na utakmici osmine finala Copa Libertadoresa između Boca Juniorsa i Atletico Mineira u lipnju dobili su svoje posljedice u vidu oštrih kazni za sudionike sa strane Argentinaca...

Južnoamerička nogometna konfederacija (CONMEBOL) kaznila je šestoricu igrača argentinskog velikana Boce Juniorsa te dvojicu direktora kluba zbog izgreda u koji su bili upleteni nakon ispadanja u osmini finala ovogodišnje Cope Libertadores od brazilskog Atletica Mineira u lipnju.

Cristian Pavon i Sebastian Villa kažnjeni su s po šest utakmica zabrane nastupa te s po 30 tisuća dolara, Marcos Rojo s pet utakmica i 25 tisuća dolara, Carlos Izquierdoz s četiri utakmice i 20 tisuća dolara, Diego Gonzalez s tri utakmice i 15 tisuća dolara, a Javier Garcia s dvije utakmice i deset tisuća dolara jer su nahrupili prema domaćoj svlačionici u pokušaju obračuna s domaćima.

Usto su kažnjeni i direktori kluba Raul Cascini i Marcelo Delgado s po dvije godine zabrane posjeta utakmicama pod ingerencijom Conmebola te s po 30 tisuća dolara zbog svoje uloge u izgredima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!