Ostali sportovi

Hrvatski kuglači uzeli još četiri medalje na EP za slijepe i slabovidne

HINA, Matej Kačan • ponedjeljak, 11.10.2021.
Hrvatski kuglači uzeli još četiri medalje na EP za slijepe i slabovidne
Foto: Pixsell

Velika tradicija hrvatskog kuglanja još se jednom pokazala te je obogaćena za još četiri medalje na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne kuglače u Koprivnici...

Hrvatski kuglači nastavljaju s odličnim rezultatima na 20. IBSA Europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slabovidne kojem je domaćin Koprivnica.

Nakon što su prvog dana natjecanja hrvatska ženska i muška reprezentacija osvojile ekipna zlata, drugog dana natjecanja hrvatski reprezentativci osvojili su još četiri medalje.

U konkurenciji mješovitih parova B3 Vedran Dumenčić i Ruža Markešić osvojili su zlatnu medalju, dok su drugo mjesto osvojili Željka Peška i Viliam Jelušić.

Zlatnu medalju osvojili su i Ivica Ferenčić i Marija Vidmar u konkurenciji mješovitoj konkurenciji B2, dok su Petra Deša i Stjepan Đunđek bili brončani u mješovitim parovima B1.

Prvog dana natjecanja na EP-u članovi hrvatske kuglačke reprezentacije u sastavu Enver Jusić, Stjepan Đunđek, Sarapa, Ivica Ferenčić, Viliam Jelušić i Vedran Dumenčić osvojili su ekipno zlatnu medalju, dok su u ženskoj konkurenciji slavile Petra Deša, Marija Vidmar i Ruža Markešić.

Europsko prvenstvo traje do 13. listopada, a na njemu će nastupiti 48 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Rumunjske.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!