Tenis

Dodig i Melo ušli u četvrtfinale Indian Wellsa

HINA, Matej Kačan • utorak, 12.10.2021.
Dodig i Melo ušli u četvrtfinale Indian Wellsa
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Ivan Dodig je s Marcelom Melom slavio i u drugom kolu Indian Wellsa u konkurenciji parova te se plasirao u četvrtfinale ovog Masters 1000 turnira...

Ivan Dodig i brazilski tenisač Marcelo Melo plasirali su se u četvrtfinale konkurencije parova na ATP turniru Masters 1000 serije u Indian Wellsu, pobijedivši u ponedjeljak Belgijce Sandera Gillea i Jorena Vliegena sa 6:4, 4:6, 10:5.

Kao i u prvom kolu, osmi su nositelji morali u tri seta do pobjede, ali ovaj put nije bilo epskog preokreta. U prvom setu bio je dovoljan break na samom kraju, dok su u drugom Dodig i Melo čak i prosuli 3:1.

Gille i Vliegen su uzeli da breaka u nizu te su poveli s 5:3 i to im je bilo dovoljno za drugi set. No, u produženi tie-break Hrvat i Brazilac ulaze s 4:2, a pri 5:5 uzimaju pet poena u nizu i dolaze do pobjede.

Osmi nositelji će se za mjesto u polufinalu boriti protiv Talijana Fabija Fogninija i Lorenza Sonega, koji su bez borbe prošli drugo kolo u kojem su trebali igrati protiv američkog para John Isner - Jack Sock.

Indian Wells, drugo kolo parova:
I. Dodig/M. Melo (8) - S. Gille/J. Vliegen 6:4, 4:6, 10:5

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!