Tenis

Mektić i Pavić bez ikakvih problema do četvrtfinala Indian Wellsa

HINA, Matej Kačan • srijeda, 13.10.2021.
Mektić i Pavić bez ikakvih problema do četvrtfinala Indian Wellsa

Najbolji teniski svjetski par, Hrvati Nikola Mektić i Mate Pavić uspješno su odradili i drugu prepreku na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu te su se plasirali u četvrtfinale...

Olimpijski pobjednici iz Tokija, najbolji teniski par svijeta Nikola Mektić i Mate Pavić plasirali su se u četvrtfinale ATP turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu. Oni su u susretu drugog kola uvjerljivo svladali Salvadorca Marcela Arevala i Nizozemca Matwea Middelkoopa sa 6:1 i 6:3.

Mektić i Pavić odradili su dominantan meč, suparnicima su dopustili tek četiri gema u cijelom meču te su posao dovršili u manje od sat vremena. Tako su s potpunim pravom opravdali status favorita i prvih nositelja.

Sljedeći suparnici Mektiću i Paviću, koji u Indian Wellsu traže svoj deseti naslov u 2021. godini, a prvi nakon zlata u Tokiju u kolovozu, bit će Australac John Peers i Slovak Filip Polašek.

U četvrtfinalu parova će igrati još jedan hrvatski tenisač, srebrni iz Tokija Ivan Dodig koji će s Brazilcem Marcelom Melom igrati protiv Talijana Fabija Fogninija i Lorenza Sonega.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!