Košarka

Jovanović: 'Za pobjede protiv ovakvih protivnika, ne smijemo imati ovako loše šuterske večeri'

Branimir Korać • subota, 16.10.2021.
Jovanović: 'Za pobjede protiv ovakvih protivnika, ne smijemo imati ovako loše šuterske večeri'
Foto: Pixsell

Partizan je upisao pobjedu na gostovanju kod Cibone i tako ostao jedina stopostotna momčad u ABA ligi. Cibona se borila, ali u četvrtoj četvrtini je ipak upisala pad koji je Partizan iskoristio i slavio 79:61...

Cibona je dugo pružala dobar otpor Partizanu i tek u zadnjoj dionici je pala, ostala bez snage i na kraju upisala previsok poraz. Vladimir Jovanović mogao je biti zadovoljan s dobrim dijelom utakmice.

"Čestitam Partizanu na pobjedi, naša ekipa je energetski odigrala odličnu i tu smo parirali suparniku što govori i aplauz publike na kraju utakmice. Da bi se uzeli veliki skalpovi, ne smijemo igrati loše šuterske utakmice kao ovu danas gdje smo tricu gađali samo 17 posto. To su bili neki otvoreni šutevi i ziceri kao ona dva pri vodstvu Partizana 51:50 gdje se mogao okrenuti tijek utakmice, ali nismo uspjeli. Mi smo mlada ekipa i bit će ovakvih oscilacija, moramo dignuti glavu gledati naprijed i raditi dalje. Želim posebno pohvaliti publiku, bili su fantastični i nadam se da će i ubuduće dolaziti u ovakvom broju", istaknuo je Jovanović.

Željko Obradović do kraja je koristio one najbolje, a imao je pohvalu i za domaćina.

"Bila je ovo teška utakmica, protiv mlade Cibone koja radi dobar posao i sigurno će napredovati. Mi u ovom trenutku moramo igrati pametno, što u nekim trenucima ne radimo i na tome ću inzistirati. Odluke koje donosimo moraju biti bolje i lopta mora biti kod onih koji su u tom trenutku raspoloženi. Mi ćemo i nakon ove utakmice sjesti i proanalizirati sve i vidjeti gdje još možemo napredovati."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!