Nogomet

Dalić: 'Nema razloga za značajnije promjene, ova ekipa je zaslužila povjerenje'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.10.2021.
Dalić: 'Nema razloga za značajnije promjene, ova ekipa je zaslužila povjerenje'

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom su dvije ključne utakmice u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar. Zlatko Dalić odlučio se za one igrače koji su se izborili za njegovo povjerenje u prošlom ciklusu...

Hrvatska traži dvije pobjede u naredne dvije kvalifikacijske utakmice. Svaki drugi ishod gotovo sigurno Hrvatsku šalje u dodatne kvalifikacije.

Hrvatski reprezentativci će se okupiti 8. studenoga u Zagrebu gdje će boraviti do 10. studenoga i odlaska na Maltu, a dan nakon utakmice putuju u Split.

"Ponovno su s nama Lovren i Juranović koji su prošlo okupljanje propustili zbog zdravstvenih razloga. Nema razloga za značajne promjene, ovo je ekipa koja je dobro odigrala jesenski dio kvalifikacija i zaslužila je povjerenje svojim igrama, pristupom i zajedništvom", istaknuo je izbornik Dalić za stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Dalić je potpuno koncentriran na susret protiv Malte, tu kiks nije dopušten niti slučajno.

"Najvažnije je da sve držimo u svojim rukama, da ne ovisimo o drugima. Znamo da nas dvije pobjede vode u Katar, to je naš cilj i dat ćemo sve od sebe da ga ostvarimo. Naš fokus mora biti Malta - to je sada ključna utakmica koju moramo odraditi ozbiljno, koncentrirano i maksimalno angažirano. Tek tada si možemo dopustiti razmišljanje o Rusiji protiv koje ćemo na svojoj strani imati pun Poljud, što će nam biti veliki adut, uz kvalitetu i zajedništvo koje posjedujemo", zaključio je Dalić.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!