Košarka

Sjajni Heat glatko slavio protiv Hornetsa, težak poraz Dallasa, Lakersi do nove pobjede

Branimir Korać • subota, 30.10.2021.
Sjajni Heat glatko slavio protiv Hornetsa, težak poraz Dallasa, Lakersi do nove pobjede

Noćašnji NBA program donio je nekoliko vrlo zanimljivih dvoboja. Denver Nuggetsi pregazili su Dallas, Miami je odigrao jako dobro protiv Hornetsa, a nove pobjede upisali su Brooklyn i Lakersi...

Charlotte Hornetsi odlično su otvorili novu sezonu, ali Miami je uspio dobrom obranom limitirati jedan od najefikasnijih napada dosadašnjeg dijela sezone. Prvi put ove sezone Hornetsi su ostali ispod 100 poena, Miami je odradio odličan posao i to već u prvom dijelu gdje je stvorio visoku razliku.

Odličnu formu potvrdio je Jimmy Butler s 32 poena i deset skokova dok asu po 26 poena dodali Bam Adebayo (19 skokova) i Tyler Herro (šest asistencija). Kod Hornetsa Gordon Hayward upisao je 23 poena i šest skokova, a Miles Bridges dodao je 22 poena i osam skokova.

Pravu katastrofu doživjeli su Dallas Mavericksi koji su visoko poraženi kod Denvera sa 106:75. U drugom poluvremenu Mavericksi su jedva prebacili 30 poena, ukupno su šutirali iz igre tek 30 posto i na kraju ništa više niti nisu mogli očekivati.

Will Barton kod pobjednika je upisao 17 poena i šest asistencija, a Jeff Green dodao je 14 poena. Kod Dallasa Luka Dončić završio je sa 16 poena i šest skokova, a Trey Burke dodao je 11 poena.

Brooklyn Netsi su odigrali dobru utakmicu protiv Indiana Pacersa i upisali su pobjedu 105:98. Netsi su lošije krenuli, ali na vrijeme su se probudili i napravili preokret.

Odličan posao odradili su oni najeksponiraniji, James Harden završio je s 29 poena, osam skokova i osam asistencija, Kevin Durant dodao je 22 poena, 11 skokova i sedam asistencija, a LaMarcus Aldridge 21 poen uz osam skokova. Torrey Craig s 28 poena i 11 skokova bio je uvjerljivo najbolji kod gostiju.

Raptorsi su u tijesnom dvoboju stigli do pobjede protiv Magica 110:109. Imali su gosti zadnji napad na susretu i dovoljno vremena za preokret, ali Cole Anthony u zadnjoj sekundi nije pogodio i Raptorsi odnose pobjedu.

Scottie Barnes ubacio je 21 poen uz devet skokova, a po 19 poena dodali su Fred VanVleet i Gary Trent. Kod poraženih Anthony je ubacio 24 poena, a Jalen Suggs dodao je 21 poen.

De'Aaron Fox s 23 poena odveo je Kingse do pobjede u gostima kod Pelicansa, a slavili su i Lakersi protiv Cavsa. LeBron James imao je tricu 1/10, ali je ubacio 26 poena dok je Carmelo Anthony dodao 24 poena.

NBA:
Miami Heat - Charlotte Hornets 114:99
Denver Nuggets - Dallas Mavericks 106:75
Brooklyn Nets - Indiana Pacers 105:98
Toronto Raptors - Orlando Magic 110:109
New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 109:113
LA Lakers - Cleveland Cavaliers 113:101

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!