Rukomet

Katastrofalan poraz Podravke u gostima kod dortmundske Borussije

Mihaela Bradovski • nedjelja, 31.10.2021.
Katastrofalan poraz Podravke u gostima kod dortmundske Borussije
Foto: Pixsell

Rukometašice Podravke upisale su novi ružan poraz u Ligi prvakinja. Gostovale su u Dortmundu kod Borussije i izgubile su 38:14...

Promjena trenera nije donijela i promjenu sreće za rukometašice Podravke u Ligi prvakinja. Novi ružan poraz stigao je u Dortmundu gdje je Podravka ubilježila jedan od svojih najtežih poraza u povijesti u europskim natjecanjima, 38:14.

Bio je to put bez nade, želja je bila pružiti što bolji otpor, ali bez Milosavljević, Zadravec, Stelmah i Buljan, Podravka je samo duboko potonula.

Realizacija je bila jako loša, obrana Borussije odlično je funkcionirala, na vratima je bila raspoložena Madita Kohorst koja je skupila čak 19 obrana i već nakon prvog poluvremena bilo je jasno tko će slaviti.

Još u 19. minuti razlika nije bila tako visoka, vodila je Borussia 8:6, ali do odlaska na odmor napravila je ogromnu seriju 8:2 i pobjegla na plus osam.

U drugom dijelu puno pogrešaka Podravke, domaće igračice to su jako dobro koristile i serijom laganih pogodaka samo povećavale prednost.

Završilo je s katastrofalnih 24 gola razlike što dovoljno pokazuje kakav je ovo bio dvoboj.

Kod Podravke Larissa Kalaus zabila je devet golova, a još pet igračica zabile su po jedan. U domaćem sastavu Alina Grijseels sama je zabila više golova nego Podravka, njih čak 15 i to iz 15 pokušaja.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!