Košarka

Jazz odnio pobjedu s gostovanja kod prvaka, Bogdanović dvoznamenkast

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.11.2021.
Jazz odnio pobjedu s gostovanja kod prvaka, Bogdanović dvoznamenkast

Utah Jazz vratio se pobjedama nakon poraza večer ranije kod Chicaga. U gostima kod Bucksa Jazzeri su slavili sa 107:95...

Aktualni NBA prvaci Milwaukee Bucksi upisali su treći uzastopni poraz. Minnesota, San Antonio i Utah redom su odnijeli pobjede s gostovanja u Wisconsinu i tako zaokružili očajan domaći niz Bucksa koji svakako nisu očekivali ovakav ulazak u sezonu.

I Bucksi i Jazz ušli su u ovaj susret umorni nakon što su večer ranije imali teške utakmice i upisali poraze protiv Spursa i Bullsa, a Jazz je tu bio u još nepovoljnijoj situaciji s obzirom da je on još morao putovati iz Chicaga za Milwaukee.

Međutim bez obzira na to Jazz je odradio bolje ovu utakmicu, pokazalo se dobrim izborom što Mike Conley nije igrao obje utakmice već je nastupio samo u Milwaukeeju i bio je jedan od ključnih igrača u ovoj pobjedi.

Da stvar bude još lošija za Buckse, ne samo da su upisali poraz, već su i ostali bez Rodneyja Hooda kojem je stradala ruka i tek će se vidjeti o koliko je teškoj ozljedi riječ. Bucksi već imaju puno problema s izostancima pa su tako ovaj dvoboj propustili Khris Middleton, Jrue Holiday, Brook Lopez i Donte DiVincenzo.

Bojan Bogdanović odradio je 31 minutu i upisao 14 poena uz šut iz igre 2/4 za dva i 1/5 za tri poena te slobodna bacanja 7/7. Tome je dodao i pet skokova.

U svih 48 minuta Bucksi niti jednom nisu vodili, a uglavnom su bili na granici dvoznamenkastog zaostatka.

Donovan Mitchell završio je susret s 28 poena, Conley je dodao 20 poena. Kod poraženih Giannis Antetokounmpo je upisao 25 poena uz sedam skokova i šest asistencija, a Grayson Allen dodao je 18 poena (5/10 trica) i šest skokova.

NBA:
Milwaukee Bucks - Utah Jazz 95:107

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!