Košarka

Heat spriječio veliki povratak Jazza, Bogdanović opet solidan

Matej Kačan • nedjelja, 07.11.2021.
Heat spriječio veliki povratak Jazza, Bogdanović opet solidan

Utah Jazz nije uspio doći do osme pobjede u dvoboju ekipa na vrhu lige. Bolji je sa 118:115 bio Miami Heat te su sad obje ekipe na 7-2 omjeru...

Košarkaši Utah Jazza upisali su tek drugi poraz u devetoj utakmici nove NBA sezone. Jazzeri su poraženi od Miami Heata koji je također na omjeru 7-2, a slavio je sa 118:115.

Heat je bolje igrao većinu susreta i potpuno je kontrolirao situaciju. Činilo se da je susret riješen kad je pet minuta prije kraja Miami imao ogromnih 19 razlike, a potom je krenuo veliki povratak Jazza koji je zaključen tek kad je Donovan Mitchell u posljednjim sekundama promašio tricu za produžetak.

Došli su Jazzeri i do 116:115, ali je ključna bacanja deset sekundi prije kraja pogodio Jimmy Butler kojem su to bila dva od 27 poena, a dva više ubacio je Tyler Herro. No, prvo ime susreta ipak je bio sjajni Kyle Lowry s triple-doubleom od 20 poena, 12 skokova i 10 dodavanja.

Kod Jazza je sjajnih 37 uz sedam asistencija ubacio Donovan Mitchell, dok je Mike Conley dodo 18. Bojan Bogdanović zabio je 16 za 34 minute na terenu te je iz igre gađao 5/11 (2/5 za tricu) uz četiri bacnja, a imao je i pet skokova te četiri asistencije.

NBA:
Miami - Utah 118:115

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!