Nogomet

Kudrjašov: 'Mislim da se u našoj momčadi nitko ne može uplašiti punih tribina'

Branimir Korać, HINA • utorak, 09.11.2021.
Kudrjašov: 'Mislim da se u našoj momčadi nitko ne može uplašiti punih tribina'

Rusija i Hrvatska na Poljudu će odlučiti o pobjedniku skupine i izravnom putniku na Svjetsko prvenstvo, ali kao što je Hrvatska koncentrirana trenutno na Maltu, tako je i Rusija trenutno koncentrirana na Cipar...

Branič ruske nogometne reprezentacije i Antalyaspora Fjodor Kudrjašov naglasio je kako u taboru "Zbornaje" razmišljaju jedino o utakmici s Ciprom, dok za Hrvatsku ima još vremena.

"Razmišljamo samo o Cipru, moramo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Moramo pobijediti Cipar i onda se pripremiti za tešku utakmicu s Hrvatima pred punim tribinama," kazao je Kudrjašov u razgovoru za kanal ruske reprezentacije na YouTubeu.

"Vjerujem da će nam stručni stožer otkriti kako to učiniti kako bi postigli željeni rezultat," dodao je.

Uoči posljednja dva susreta u kvalifikacijama za SP 2022. godine Rusija vodi na ljestvici sa 19 bodova, Hrvatska je druga sa 17 bodova, dok Slovačka i Slovenija imaju po 10 bodova. Na začelju su Malta i Cipar sa po pet bodova.

Ruse u četvrtak u St Peterburgu očekuje ogled protiv Cipra, dok će Hrvatska istog dana gostovati na Malti. Tri dana poslije Hrvatska će na rasprodanom Poljudu dočekati Rusiju u utakmici koja će, po svemu sudeći, odlučiti pobjednika skupine i izravnog putnika na SP 2022.

"Mislim da se u našoj momčadi nitko ne može uplašiti punih tribina. Svi igrači su iskusni, kako u europskim natjecanjima tako i u reprezentaciji," poručio je 34. godišnji Kudrjašov koji je za reprezentaciju upisao 47 nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!